Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε εντός της εβδομάδας στο Μουσείο Μπενάκη, απονεμήθηκαν τα “Corporate Affairs Excellence Awards” τα – πρώτα στην ιστορία της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων – βραβεία αριστείας στις εταιρικές υποθέσεις, ως αποκορύφωμα ενός διετούς κύκλου δράσεων του αρμόδιου τομέα της ΕΕΔΕ.

Τα 11 συνολικά βραβεία αντίστοιχων κατηγοριών καταξίωσαν τις πολιτικές και τα υπεύθυνα στελέχη, μερικών από τις συνολικά 40 εξέχουσες εταιρικές οντότητες του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου που διαγωνίστηκαν.

Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. (παραχωρησιούχος της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης») πρώτευσε και βραβεύθηκε στην κατηγορία «Εξαιρετικής Απόδοσης Τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων».

Το βραβείο παρέλαβαν από τα χέρια του Προέδρου της ΕΕΔΕ, κ. Κωνσταντίνου Λαμπρινόπουλου, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της εταιρείας κ. Γιάννης Φρέρης και το υπεύθυνο για το Γραφείο Αντιρρίου στέλεχός της, κ. Γεωργία Καλαφάτη.

Με αφορμή τη διάκριση, οι δύο εκπρόσωποι της Ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου θέλησαν να υπογραμμίσουν τα εξής:

Έλαχε σε δύο μέλη μίας μεγάλης άξιας ομάδας με ιστορία η εξαιρετική μοίρα να εργάζονται για να κρατηθεί ψηλά η εικόνα και να αναδειχθεί η χρησιμότητα, όχι απλά μιας εταιρείας, αλλά του σημαντικότερου και πιο σύγχρονου ζωντανού μνημείου μιας πατρίδας που έχει ανάγκη να ακουμπάει με περηφάνεια το βλέμμα της στα τεκμήρια της διαχρονικής ικανότητάς της να μεγαλουργεί. Για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος δεν αρκεί η απλή συμβατική επαγγελματική ευσυνειδησία. Χρειάζεται περίσσεια συναίσθησης των διαστάσεων του συμβολισμού της Γέφυρας ως προς την ένωση των ανθρώπων, για λόγους που ξεκινούν από την υπηρέτηση των αναγκών της ταπεινής καθημερινότητας, μέχρι τη συναρπαστική συνεπιδίωξη σπουδαίων ανθρώπινων επιτευγμάτων. Όλα αυτά, αλλά και η θεμελιώδης στρατηγική επιλογή της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. να είναι ιδιώτης πάροχος δημόσιας υπηρεσίας, αποδεικνύοντας εργωδώς ότι ζει «Μέσα στην κοινωνία, από την κοινωνία για την κοινωνία», συνθέτουν τα συνήθη επεισόδια της εθελουσίως αδιάλειπτης καθημερινής αναμέτρησής μας με τις αντοχές εαυτών και οικείων, προκειμένου να μην εκδοθεί από εμάς ούτε ένα εταιρικό δελτίο Τύπου, στο οποίο να μη δικαιούμαστε να αναφερόμαστε στη «δική μας» Γέφυρα, διατηρώντας κεφαλαίο το αρχικό «Γ».

Περισσότερες πληροφορίες για τα CAEA:

http://www.eede.gr/pdf/CAEA_aponomi_201112.pdf