Άγιο είχε μια νεαρή κυρία που το μεσημέρι του Σαββάτου καθώς κινούνταν αμέριμνη στο κέντρο του Αιγίου, στην κυριολεξία έχασε… τη γη κάτω από τα πόδια της όταν υποχώρησε υαλοπίνακας που υπήρχε στο πεζοδρόμιο και έπεσε στο κενό.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη μιάμιση επί της οδού Κλ.Οικονόμου & Βάλφουρ όταν η γυναίκα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο πάτησε πάνω στο ένα από τα έξι τετράγωνα τζάμια που υπάρχουν στο σημείο με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει, το πόδι της άτυχης γυναίκας να βυθιστεί στο κενό και να πέσει χτυπώντας στο έδαφος αλλά και την πλαϊνή τζαμαρία του καταστήματος.
Τα αντανακλαστικά της γυναίκας (λόγω και του νεαρού σχετικά της ηλικίας της) λειτούργησαν πολύ καλά με αποτέλεσμα να καταφέρει να φυλάξει το κεφάλι της, να προσπαθήσει να μην πέσει με φόρα προς την πλευρά της τζαμαρίας και γενικότερα να προσπαθήσει να φυλαχτεί στο βαθμό που ήταν δυνατό… πριν λιποθυμήσει από τον πόνο και την ταραχή.
Αμέσως στο σημείο συγκεντρώθηκε κόσμος και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και ευτυχώς τη… γλίτωσε με ορισμένα ράμματα στο πόδι της και κάποια επιφανειακά χτυπήματα στο υπόλοιπο κορμί της ωστόσο θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα προκειμένου να μην θρηνήσουμε θύματα στο συγκεκριμένο σημείο. Από πλευράς της οικογενείας της παθούσης ειδοποιήθηκε η Αστυνομία προκειμένου να επιληφθεί του θέματος και όπως τόνισε ο σύζυγος της κυρίας μιλώντας στον «Ημ» δέχθηκε την διαβεβαίωση ότι θα γίνει έγγραφο προς το δήμο από πλευράς Τροχαίας ώστε να επιληφθεί του θέματος.

…ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το ποιος φέρει ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο σημείο, είναι κάτι που θα διευθετηθεί σήμερα από την Τεχνική Υπηρεσία αφού όπως ανέφερε στον «Ημ» ο αντιδήμαρχος Α.Παλαιολόγου την ευθύνη για την συντήρηση των πεζοδρομίων στις σχάρες κλπ έχουν οι ιδιοκτήτες, ωστόσο ο κ΄.Παλαιολόγου σήμερα θα διερευνήσει εάν για το συγκεκριμένο σημείο ισχύει αυτό, εάν υπάρχουν οι σχετικές άδειες που να επιτρέπουν την ύπαρξη υαλοπίνακα στο συγκεκριμένο χώρο, εάν πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις για το υπόγειο κλπ. και θα προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες.
Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι εκτός από το συγκεκριμένο «κομμάτι» που έσπασε με την πτώση της γυναίκας, υπάρχει ένα ακόμα μισοσπασμένο τζάμι στο ίδιο σημείο και θα πρέπει άμεσα να αποκατασταθούν ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη σταθερότητα στο πεζοδρόμιο και να μην θρηνήσουμε …θύματα!