Υπό τις ευλογίες του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η τελετή παράδοσης του συγκροτήματος σπιτιών του “Χαμόγελου του Παιδιού”, που βρίσκονται στην Τέμενη και αποτελούν δωρεά της αιγιώτισσας επιχειρηματία Ιζαμπέλας Αρβανίτη.

Η ατμόσφαιρα ήταν συγκινητική καθ’όλη τη διάρκεια της όμορφης τελετής, στην οποία ήταν παρόντες τόσο η επιχειρηματίας με την οικογένειά της, όσο βεβαίως και ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού” κ. Γιαννόπουλος, που ευχαρίστησε με τα πιο θερμά λόγια την κυρία Αρβανίτη για τη σπουδαία αυτή κίνηση, που θα δώσει χαρά και στοργή σε 40 παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος, η πρώην Υπουργός κα Βάσω Παπανδρέου, ο τ.υφυπουργός κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ψυχράμη, Καμπέρης και Μαυρουδής, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Θανάσης Νταβλούρος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Στούμπου, Τσάνης και Φεσσιάν και πολλοί επώνυμοι και φίλοι του “Χαμόγελου του Παιδιού”. Η προσέλευση, μάλιστα, του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς οι προσκλήσεις ήταν λίγες και ονομαστικές, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως δεν είχαν αποσταλεί προσκλήσεις ούτε στα ΜΜΕ -αν και στο τέλος, αρκετοί δημοσιογράφοι κατάφεραν και εισήλθαν για να καλύψουν το γεγονός.

Η βραδιά έκλεισε με τη μικρή Αριάννα, η οποία παρέδωσε στη δωρήτρια δύο όμορφα δώρα εκ μέρους του “Χαμόγελου του Παιδιού”, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Όπως τόνισε μιλώντας στο filodimos.gr ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού” κ. Γιαννόπουλος, το σπίτι θα αρχίσει να λειτουργεί τις επόμενες εβδομάδες, ενώ πιθανότατα τα επίσημα εγκαίνια να οριστούν μετά τις γιορτές. Οι χώροι, που ήταν ανοιχτοί για να τους περιηγηθούν οι προσκεκλημένοι, είναι έτοιμοι σε όλα τα σπίτια του συγκροτήματος, που έχουν ετοιμαστεί με πολλή φροντίδα και αγάπη για τα παιδάκια κάθε ηλικίας που θα χρειαστεί να φιλοξενηθούν εκεί. Και βέβαια, η όλη κίνηση απέσπασε τα πιο κολακευτικά σχόλια όλων των παρευρισκομένων.

Την παρουσίαση της βραδιάς είχε αναλάβει ο αιγιώτης δημοσιογράφος του Alpha Radio Σπύρος Χαριτάτος.

πηγή:filodimos.gr