Επεισόδιο μεταξύ του τέως Δημάρχου Διακοπτού Γ. Μακρή και υπαλλήλου της Πολεοδομία  φαίνεται πως συνέβη την περασμένη εβδομάδα  Σύμφωνα με το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Αιγιαλείας ο τέως Δήμαρχος βιαιοπράγησε εναντίον υπαλλήλου της Πολεοδομίας.
Μάλιστα  το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων  του Δήμου Αιγιαλείας  σε έκτακτη συνεδρίασή του χθες  Δευτέρα 16 Ιουλίου  αποφάσισε ομόφωνα να καταγγείλει και να καταδικάσει τον άγριο και αναίτιο ξυλοδαρμό συναδέλφου, που έγινε την Πέμπτη  12/7/2012 μέσα στο Δημοτικό Κατάστημα ( κτίριο Πολεοδομίας Αιγιαλείας ).
Ο τέως Δήμαρχος ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ κ. Μακρής Γεώργιος ( πολιτικός Μηχανικός ), βιαιοπράγησε εναντίον του υπάλληλου της πολεοδομίας και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, κ. Ευάγγελου Πολίτη.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αιγιαλείας σε ανακοίνωσή του αναφέρει σχετικά «Καλούμε τη Δημοτική Αρχή Αιγιαλείας να καταδικάσει δημόσια την πράξη βιαιοπραγίας σε βάρος του συναδέλφου, που έλαβε χώρα μέσα σε Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου, την ώρα άσκησης των καθηκόντων του και να πάρει τα μέτρα εκείνα που θα αποτρέπουν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά και θα εγγυώνται τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων .
Καλούμε την ΠΟΕ ΟΤΑ και την ΕΜΔΥΔΑΣ ΔΕ να συμπαρασταθούν στον  συνάδελφο καταδικάζοντας το συμβάν, ιδιαίτερα όταν ο επιτιθέμενος είναι πρώην αιρετός, με συμπεριφορά και πράξεις, απόλυτα εναρμονισμένες με την συνεχόμενη επίθεση και απαξίωση που δεχόμαστε ως κλάδος και εργαζόμενοι.
Η τρομοκρατία (κατά των εργαζομένων) ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.