18.4 C
Aigio
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣημαντική παρουσία της ΠΕΣ στην έκθεση «Gastronord»

Σημαντική παρουσία της ΠΕΣ στην έκθεση «Gastronord»

Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Αναψυκτικών «Gastronord» πραγματοποιήθηκε  στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, συμμετείχε η Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών, την οποία και εκπροσώπησαν  ο πρόεδρος Θανάσης Σωτηρόπουλος και ο διευθυντής Μίλτος Σταυρόπουλος.Η έκθεση Gastronord διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από το 1985 και θεωρείται η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στη Σκανδιναβία, προσελκύοντας σημαντικό αριθμό εξειδικευμένων επισκεπτών από μεγάλα ξενοδοχεία, εστιατόρια, εταιρείες διανομής τροφίμων κ.α. Τα προϊόντα εκτίθενται στο φημισμένο εκθεσιακό κέντρο Stockholm International Fairs & Congress Centre, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της σουηδικής πρωτεύουσας.

Την έκθεση επισκέφθηκαν περίπου 30.000 εμπορικοί επισκέπτες, που διαπίστωσαν και την επιτυχημένη παρουσία της Ένωσης στην έκθεση.

Η Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών είναι αμιγώς εξαγωγική επιχείρηση και τα τελευταία χρόνια λόγω της διαρκώς αυξανόμενης εξαγωγικής  της δραστηριότητας έχει επιλέξει να συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις. Μάλιστα όπως ανέφερε στον «Ημ.» ο διευθυντής της Ένωσης κ. Μίλτος Σταυρόπουλος «Τα τελευταία χρόνια η Ένωση έχει υπερδιπλασιάσει τις εξαγωγές της με μεγάλα εμπορικά αποτελέσματα για την περιοχή. Ο τζίρος έχει αυξηθεί, έχουν δημιουργηθεί νέες θέσεις εργασίες και οι επιπτώσεις στην οικονομία της περιοχής είναι μόνο θετικές».

 

Αθ.Σαϊτη

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular