1may-ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ & ΙΣΤΟΡΙΚΗ είναι η 1η ΜΑΗ για το Εργατικό κίνημα, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους της χώρας μας, όπως και για τους εργαζόμενους, τους εκμεταλλευόμενους και καταπιεσμένους όλου του κόσμου.
Η εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι κινητή γιορτή για να τη μεταφέρουν μετά το Πάσχα. Η 1η Μάη του 2013 βρίσκει τους εργαζόμενους στον κυκλώνα του Μνημονίου που στο διάβα του γκρεμίζει ότι ως εργαζόμενοι με αγώνες – θυσίες και αίμα έχουμε δημιουργήσει τόσα χρόνια. Απολύσεις – καλπάζουσα ανεργία – κατάργηση εργατικού δικαίου- συρρίκνωση του εισοδήματος – διάλυση ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, είναι η προσφορά της κυβέρνησης.
Η 1η Μάη του 2013 βρίσκει και την Αιγιάλεια σε γενικό μαρασμό. Η προκλητική αδιαφορία και αναλγησία του ΡΟΜΠΟΤΟΜΝΗΜΟΝΙΣΤΗ «ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ», έχει αφήσει απλήρωτους από την αρχή του χρόνου τους εργαζόμενους της ΕΒΟ και το εργοστάσιο σε πορεία απαξίωσης και διάλυσης με σκοπό το ξεπούλημα του.
Η αυθαιρεσία των εργοδοτών στον Ιδιωτικό Τομέα έχει υπερβεί κάθε όριο. Καταστρατηγούν την Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. πριν ακόμη λήξει η Μετενέργεια.

Εργαζόμενοι – Εργαζόμενες, Λαέ της Αιγιάλειας, Συνταξιούχοι, Νέοι και Νέες, Φοιτητές, Άνεργοι, η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου σας καλεί όλους στον αγώνα για να σωθεί η Ελλάδα τώρα πριν είναι αργά.
 Πριν μετατρέψουν ολόκληρη την Ελλάδα σε ΜΑΝΩΛΑΔΑ.
 Πριν ξεπουλήσουν τα ιερά και τα όσια.
 Πριν στείλουν 15.000 Δημοσίους Υπαλλήλους στην ανεργία.
 Πριν βάλουν Λουκέτο στα μικρομεσαία καταστήματα.
 Πριν καταργήσουν το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία.
 Πριν βάλουν τους Έλληνες στο γύψο.
ΟΛΟΙ μαζί σε κοινό αγώνα για να φύγει η κυβέρνηση της υποταγής και των επίορκων.
ΟΛΟΙ μαζί οι φορείς της περιοχής σε κοινό μέτωπο.
Απαιτούμε:
 Την υπογραφή Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. με αξιοπρεπείς μισθούς για όλους.
 Ανάπτυξη και Δουλειές.
 Εργασιακά – Οικονομικά και Δημοκρατικά Δικαιώματα.
Απαιτούμε να μας δώσουν πίσω ότι μας έκλεψαν όλα αυτά τα χρόνια.
Απαιτούμε να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους οι εργαζόμενοι της ΕΒΟ και να μπει το εργοστάσιο σε παραγωγική και αναπτυξιακή πορεία.
ΟΛΟΙ στη Συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου την ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΜΑΗ 2013 στις 10:00 το πρωί στο μνημείο Ηρώων στα Ψηλά Αλώνια.
ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ