kathigitis neo paiderastisΣτη δημοσιότητα έδωσε την Πέμπτη η Αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ενός 40χρονου καθηγητή ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα ο οποίος συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου.

Πρόκειται για τον Αποστολίδη Νικόλαο του Αλεξάνδρου και της Καλλιόπης ο οποίος εργαζόταν ως καθηγητής αγγλικών και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την πράξη της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα έπειτα από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην οικία του οι αρχές εντόπισαν και πολύ σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο κατηγορούμενος Νικόλαος Αποστολίδης
kathigitis neo paiderastis 1
Στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομία παρακαλεί όσους πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με τον κατηγορούμενο να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τηλεφωνικά στον αριθμό 111 88 ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο: [email protected]. Σημειώνεται ακόμη ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
protothema.gr